Start

sep 28, 2012

Mario doneert opbrengst 40jarig ambstjubileum aan Skeelerronde


Op woensdag 1 augustus was Mario van Dijk, wijkbeheerder bij de gemeente Stichtse Vecht, 40 jaar in overheidsdienst.
Naast wijkbeheerder is Mario ook heel aktief als vrijwilliger voor de Skeelerronde Maarssenbroek en is de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor de veiligheid tijdens het evenement.

Mario van Dijk Om dit jubileum te vieren was er donderdag 27 september een receptie in de kantine gemeentekantoor Maarssen. Deze receptie werd drukbezocht door vrienden, (oud-)collega's, wijkcommissies en andere contacten. In het bijzijn van zijn vrouw Mies en zoon Maarten werd Mario toegesproken en verschillende anekdotes vertelt. Hierna nam Mario het woord en vertelde hij over zijn loopbaan waarin hij zijn vele zegeningen telde en daarbij een aantal goede tips had voor de politiek.
Mario is 40 jaar geleden gestart als ambtenaar bij de dienst woonruimtezaken van de gemeente de Bilt. Enkele jaren later kwam hij naar Maarssen. Een leuk detail is dat hij in het begin bedrijven en mensen naar het nieuwe Maarssenbroek probeerde te krijgen en nu ditzelfde Maarssenbroek beheerd.
Mario heeft leefbaarheid en gebiedsgerichtwerken hoog in het vaandel staan en is zoals hij zelf zegt 'een mensenmens'.

Omdat Mariio het belangrijk vind dat bewoners zelf leuke initiatieven ontwikkelen en zich inzetten voor de medemens heeft hij besloten dat bezoekers van zijn receptie een donatie kunnen doen in bus voor de 2 volgende doelen: Voedselbank Sichtse Vecht i.o. en Skeelerronde Maarsenbroek.
Zoals Mario opriep is er met gulle hand gegeven en het totale bedrag was € 500.

Wij hebben van Mario van Dijk een donatie mogen ontvangen van € 250. Namens het bestuur van de Skeelerronde Maarssenbroek wil ik Mario en alle gulle gevers hartelijk danken voor dit geweldige gebaar.